Botten napp å toppen napp

Alla inlägg under januari 2011

Av sus - 9 januari 2011 18:12

Har ni tänkt på hur lätt det är att fastna i ett visst "tanke mönster" en viss tanke bana....Jag kom att tänka på det efter att jag kikat runt på lite bloggar -Jag har alltid...-Det kommer Alltid -JAg kommer aldrig....o.s.v Att andvända orden aldrig och alltid gör ju saker så defenitiva och då har man ju lixsom redan själv satt ribban på nå vis..... Det är så lätt att tänka negativt om saker och tillsist blir dom oxå just de - Negativa alltså...Jag faccineras återigen av de där med tankens kraft..Jag hävdar ju bestämt frtf att i mångt och mycket skapar vi vår egen verklighet.  Tänker man och känner allt i "svart" ..så är det ju inte speciellt troligt att man kommer ha mycket utrymme tillövers för glädje och positivitet, det går faktiskt att "lätta" upp, göra det bästa man kan av alla situationer...Det är bara man själv som kan ta komandot över hur pass mycket plats man är villig att ge sina problem, och hur pass mycket man skall låta problemen styra ens liv.  

Av sus - 9 januari 2011 12:41

Godagens ;) Söndag och Måndag i morgon -Det gör ingenting det..JAg är långledig och alltså oxå ledig i morgon -Så skönt !!! 

Jag sitter och väntar på min vännina vi ska åka och handla lite, samtidigt passa på  att ta en fika och surra lite. JAg har varit duktig här på fmd ;) Å dragit ett varv med snabel draken, och så passade jag på att plocka ner julen -E less på den , nu vill jag få in våååren istället ;) Så jag ska ta och köpa tulpaner att ställa i alla rum här, och lägga fram lite färgglada dukar ;)  Det har regnat en del här, så lite snö har smält bort, det e härligt tycker jag, det har varit nå speciellt med den här vintern...Den har känts låång, och jag har nog lidit av nån form av vinter deprission, men nu känner jag att jag börjar "vakna" te liv lite .  

Av sus - 8 januari 2011 17:10

Vid busshållplatsen idag stod en man å talade i telefonen, lr rättare sagt han stod å skrek, han hade ett helt klart otrevligt tonläge, men jag förstod aldrig vad han sa,då han inte talade svenska.  Så efter en liten stund kommer så en kvinna gåendes mot honom samtidigt som det kommer en buss , han skestikulerar hej villt å ropar/skriker/ å gapar efter kvinnan., kvinnan kommer fram försent, så dom missar bussen.   Nu övergår hans skrik till rena rama vrålen, han är helt rabbiat, kvinnan står alldeless tyst, tills sist vänder han på klacken å går sin väg. Så efter en liten stund vänder sig kvinnan mot mig och säager - JAg missade bussen, och du ser vad han blir arg, hennes ögon är fyllda med tårar -Han är såå jobbig den mannen, jag vet inte vad jag ska göra ???  Jag svarar henne att hon inte ska behöva ha det så här...Mycket längre hinner jag inte för då kom min buss.... Den "stackars" kvinnan har funnits i mina tankar hela dagen, jag kan inte låta bli att undra vad som "väntar" henne när hon kommer hem *Ryser* . Jag lider med henne och alla andra kvinnor som "sitter fast" i liknande relationer.  

Av sus - 8 januari 2011 16:22

Tror bestämt att semeldagen/fastlagsdagen är i februari..Men ;)....När jag gick förbi bageriet och jag såg dom sålde semlor, så blev jag sååå sugen....Så jag har presic avnjutit en semla och en kopp kaffe  ;) Det var redigt gött de !!


Idag har jag varit med mitt barnbarn på husdjursmässan, vi har haft en riktig mysdag   Vi klappade djuren, b.l.a kossan och så fick den lille Liam rida ponny ridning ...till en början såg han en aning skeptisk ut ;) Men sen smackade han glatt där från ponny ryggen., det var så mycket att titta på och så många intryck för en sån liten kille , så han somnade bums i vagnen, när vi gick därifrån.  Jag tycker det är så skoj att göra lite små äventyr alldeless på egen hand med det lilla barnbarnet.   Så jag är mycket nöjd med dagen och dessutom mycket mätt å belåten ...Så med andra ord mår jag riktigt gott !!!  

Av sus - 6 januari 2011 06:56

Så är här då ännu en vinter morron , och munderingen skall på ;) Långkalsonger,extra strumpor,tjocktröjja,mössa, halsduk *suuck* .

Jag längtar efter...Sandaler..Sommaren , snabbt å smidigt, bara slänga på sig ett linne ,sandaler,å ett par shorts - Sen off to goo ;)  Jag är innerligt trött på all snö å all kyla, min lägenheten e dessutom svinkall, så jag fryser så väl ute som inne.

I dag är det en jobbe dag och snart daxs att sticka ut..som sagt..ut i kylan och snön, å "klättra" över snövallarna ;)    -Godmorgon på er ;)  

Av sus - 5 januari 2011 19:45

Som sagt.. Så har vi ett nytt år nu. Jag satt lite å funderade på hur mitt år 2010 såg ut......  Var nog ett ganska så "jämt" år så att säga...inga större saker ... Här kommer min summering av året som gick 2010.


  •  Mamma min insjuknade, men det blev så bra det kunde.
  • Tyvärr..Blev det en begravning att gå på, en ungdom.
  •  Barnbarnet började på dagis.
  •  En underbar vecka i Turkiet.
  • Ett par trevliga dagar i Rättvik.

             Som sagts ..året som gick var ett ganska så jämt året, inga större saker

             som inträffade...Utan livet lixsom rullade på.   Tyvärr så innefattar ju

             livet även ibland sjukdomar och död.    


Av sus - 5 januari 2011 10:04

Godmorgon, och godfortsättning ;) Så är då ett Nytt år här, jag hoppas vi alla fyller det året med många och bra upplevelser.  Jag har varit lat med uppdatering,men som sagt nytt år *ler* och nya friska tag ;)

Jag har blivit med inneboende ...En vän till min dotter som hyr ett rum av mig här...E med blandade känslor...men de går säkert bra...Hon är ju som sagt "bara" en inneboende och ingen "sambo", hon får sköta sitt och jag mitt -Det skall säkert gå bra. Dessutom får jag ju en liten slant för det ;) Och det är alltid trevligt..Finns ju som bekant alltid hål att stoppa i ;)

Jag fick brottom här..HAr en vännina som behöver akut hjälp med en grej här nu ..ganska så bums. Så inlägget blir inte längre än så här.  

Ovido - Quiz & Flashcards