Botten napp å toppen napp

Alla inlägg den 20 augusti 2010

Av sus - 20 augusti 2010 19:07

I många "stugor" knäcks nu fredags vinaren, dom där groggarna tas...."Man ska ju koppla av "-Det är ju fredag.  Jag kommer då att tänka på alla barn, små barn,barn som inte riktigt kan förstå...        -Vad är det som luktar om mamma/pappa??   Vad dom pratar konstigt??  Dom spelar musiken så högt?? Varför går mamma/pappa så konstigt ??? o.s.v, o.s.v.  Vad jag önskar att vuxna skulle låta barnen slippa se sina föräldrar på verkade/ salongs berusade.  JAg kan av egen erfarenhet tala om att även den mista "salongs" berusning kan te sig ack så skrämmande...-Det minns jag tyvärr allt för väl. Jag associerar nu då inte till den där "klassiksa" alkis familjen, utan bara den "vanliga" familjen, där man kanske avslutar veckan med en grogg/eller ett glas vin för mycket.  Visst inte behöver man vara nykterist när man har barn, är inte det jag anspelar på...Bara det att man kan vällan ta denna lite lättare "salongs" berusning, när barna ligger skönt nerbäddade.  Det här med alkohol kring barn är av förklarliga skäl en hjärte fråga för mig. 

Av sus - 20 augusti 2010 17:59

Det är ju nått alldeles speciellt att komma hem på fredagar , förunderligt skönt ,en alldeles specifik  känsla . På fredagas kvällen har ofta musten gått ur en,å jag intar soffan likt en "urvriden" disk trasa och vägen intill sovrummet är oftast förödande lång...Slumrar gärna till en stund , upp krypen där i soff hörnet. Så sen på Lördagen är jag full av energi igen,. -Ljuvligt med helg   

 Fredag Graphic # 33   Jag har just avnjutit en super god middag :) Gjorde mig min favorit, taco gratäng med fläskfile Mums -Precis hur gott som helst, så nu mätt å belåten ska jag förflytta kroppen till söffa.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards