Botten napp å toppen napp

Alla inlägg den 6 augusti 2010

Av sus - 6 augusti 2010 21:54

Ännu en semester dag är till ände. En semester dag då jag varit "Turist" i min egen stad. Jag förundras över hur underbart vacker vår huvudstad är , speciellt sommar tid. Har vandrat utmed norrmälarstrand, genom gamla stan, förbi slussen och upp på söders höjder.  Upp på fjällgatan, som har en vidunderlig utsikt över staden.


HÄr slog vi oss ner för en fika/ Utsikten är  otrolig :)  

Av sus - 6 augusti 2010 11:00

Ny blogg...Nya funderingar.....På hur saker fungerar....Vill man vara helt anonym, inte synas alls när man bloggar ??? Haha....skulle inte tro det.  Därför är jag lite irriterad över att mina publicerade inlägg inte syns, på framsidan....Under sneaste inläggen ??? Hmmmmmm    

Av sus - 6 augusti 2010 10:23

Man kan skylla allt på sin "svåra" barndom, på sin "elaka" pappa,eller på sin "störda" mamma. Man kan leva ett helt liv med att gräva ner sig i det som varit .Man kan bedöva sin smärta med allehanda preparat,alkohol och droger.     Eller så kan man: 

 

Acceptera det som varit. Göra det bästa av situationen. Gå vidare i livet.  JAg tycker att man är skyldig sig själv att skapa sig ett "Drägligt" vuxen liv, trots om man har en "barndom" som "skaver".  Alla är värda att leva ett liv, snarare än att vinan ett "krig".   

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards