Botten napp å toppen napp

Alla inlägg den 1 september 2010

Av sus - 1 september 2010 18:47

Rastlös, det "river å sliter" nånstans där inuti, oron sprider sig i kroppen och hjärtat dunkar, fortare och fortare.   Ångesten "jobbar" hårt för att ta över hela mig och hela mitt jag. Men  jag kämpar emot , jag har inte lust att ha "Herr ångest" på besök i afton, så jag "stretar" emot.  Genom åren har jag "skaffat" små, små knep att ta till.

De första jag gör är att behålla lugnet -Då får Herr ångest inget bra "grepp", utan han "klänger" mest runt, på ett litet diffust sätt.

Sen ska jag försöka omge mig med små enkla positiva saker , de gillar den där Herrn  inte heller nå vidare.   Så nu ska jag tända massa ljus. Koka mig favorit theet.  Lyssna på bra musik -Andas och bara ta det lungt !!!

Av sus - 1 september 2010 18:00

Karatärs drag 2:  Vuxna barn till alkoholister har svårt att fullfölja ett projekt.

Har inte myket att säga om det här karaktärs draget heller *ler*. Men kommer man från en missbruks familj, så är det ju vanligt med planer å projekt, som det aldrig blir något av eller som aldrig blir klara.  Så me den referens ramen så kanske man inte har alla "färdigheter " som behövs för att planera å genomföra projekt. 

Av sus - 1 september 2010 09:48

Goder morron , jopp här är det morron, låg å drog mig" länge i sängen i morse -Så skönt !!   I dag onsdag , så  inte långt kvar till helgen , rackarns vad veckorna går snabbt, känns som dom består av måndagar och fredagar, de andra bara swizzar förbi .  Solen kikar fram här, så jag ska inta frukosten på balkongen, väl in paketerad i filt å tofflor, får ju passa på..För snart är mörkret å kylan här, å då kurar man helldre inomhus.    Hoppas ni gör bra saker av denna dagen !!!

  

 

Ovido - Quiz & Flashcards