Botten napp å toppen napp

Senaste inläggen

Av sus - 4 februari 2011 21:33

Jag kikade runt lite på bloggar, och snubblade in på en blogg med ett inlägg om barndomsminnen..Å så mysigt och härligt det låter, med alla dessa minnen... Jamen..VAdå ?? Har inte du oxå barndomsminnen ?? Jo..jag har ju det...tyvärr ska jag tillägga. Blev avundsjuk när jag läste det inlägget om härligt, glada "vanliga" barndomsminnen, de är faktiskt nått jag kan sakna väldigt mycket, just de där med "vanliga" barndomsminnen. Jag märkte b.l.a att när min dotter kom upp i den åldern när hon började bli nyfiken på vad jag hade gjort som barn,hur mormor och morfar var som föräldrar...Då märkte jag att de inte var mycket jag kunde berätta för ett litet barn, sen när hon blev äldre så förståss gav jag henne "glimtar" från min barndom -Men de räckte med just bara ngra "glimtar".  

ANNONS
Av sus - 4 februari 2011 16:58

Ljuvligt med fredag, ljuvligt med en ledig helg. Jag sitter här å lyssnar på Melissa Horn -Har snöat in totalt på henne,just nu !!  För tillfället har Winnerbäck fått vila lite och Melissa Horn har tagit plats i mitt hem :)

Jag håller på och tappar upp badvatten, har köpt Patchouli olja att ha i badet , min absoluta favorit doft, om den doseras ack så perfekt,vill säga , för det är en väldans intensiv doft, som lätt kan bli "för mycket", patchouli är en doft som man bara ska "ana".  //  Efter jobbet idag åkte jag och köpte lite bebis saker åt en vän som presic fått barn , det är ju så roligt att handla till ny födda. JAg köpte ett fint Album från guldfynd -Tror de blir uppskattat !! Sen skulle jag också köpa ett par nya Jeans åt mig själv ;)..Hehe..Inga Jeans - Bara patchouli olja ;) -Så de kan bli ;) Men faktum är att i den takt den här kroppen växer, så är de inte ett dugg j.kla skoj att köpa kläder, inget sitter snyggt, å jag väljer mer, å mer..Tältliknande modeller av kläder *skrattar - Så badolja blev de istället.    

ANNONS
Av sus - 4 februari 2011 15:18

 

Är det en kombination jag absolut inte tycker fukar, absolut inte - Så är det Droger och barn !!!  Föräldrar som är i ett aktivt missbruk,jag tänker just nu specifikt på amfetamin/tjack är anser jag inte den trygghet som ett barn är i behov av.  Så kombon droger,barn tycker jag går bort !!

Jag har en ung människa i min närhet som tänder på mellan varven...och mitt i allt detta finns en liten 3 åring...Hela tre år, tog det innan någon ingrep, med andra ord det tog sociala  3 år att fatta beslutet att fosterhems placera barnet -Äntligen, säger jag då !!  Dom resonerade att dom (soc alltså) ville ge föräldern en schans..?? Föräldern ?? Barnet då..Var blev barnets schans till en trygg uppväxt  ?? Jag blev väldigt upprörd av denna situation/och av alla liknande situationer . Förböveln det är väl ändo ett barn vi talar om, ett försvarslöst litet barn, med vilken rätt utsätter då föräldrarna barnen för något liknande ?? När man är  mitt i ett aktivit missbruk, så anser jag att man absolut inte är kapabel att ge sitt barn, det ett barn behöver...Barn och aktivt missbrukande föräldrar är något som aldrig ska kombineras -Det är vad jag tycker !!  

Av sus - 3 februari 2011 21:01

Jag gäzpaaar stort , landade här hemma kring 20:00, helt slut efter 11:a intensiva timmar på jobbet. Inte blev jag piggare av att konstatera att klockan skräller 05:15 i morron bitti...Känns onekligen som man knappt bara hinner hem å söve och sen iväg igen...Men, men...Sen har jag ju min lediga helg att se framemot är ledig från fred kl:13:00 t.o.m tisdag kl:13:00 -Så lite långledigt ligger framför mig ;) Å den tanken gjorde mig genast lite muntrare ;)  Jag sov hos dottra natten som var, så i morse var det minsann mormor som lämnade lille Liam på dagiset   Den lille killen är verkligen solen och glädjen i mitt liv. //  Känner att de nästan börjar flimra lite för ögonen..så nu blir dte en snabb kopp the, sen ska  tänderna borstas, och sen ska kroppen ner i sänga.  

Av sus - 2 februari 2011 08:01

Godmorgon , så har vi tisdagen här -Vi närmar oss helgen:) Som sig bör..så sitter jag här och fyller kroppen och knoppen med koffein.  I dag var en sån där "otäck" morgon, vaknade efter en hel natts sömn, men vaknade  super duper trött, och med skalle bank ..Känner mig helt väck..Men, men som sagt koffein så e jag snart piggelin igen, och en alvedon måste  de nog bli här oxå.  Ska iväg och jobba här sen, får se om jag hinner en sväng förbi centrum..inser att alla mina jeans krympt ?? Hehe.. Besvärligt det där med all fukt som gör att man inte kommer i sina kläder längre *skrattar*.

Det blir,det är ett litet "svamligt" inlägg detta :) Men så blir det gärna på morgonqvisten..då hjärnan inte e helt alert ännu .  Njut av eran dag -Det tänker jag göra :)  

Av sus - 1 februari 2011 18:47

Det va den dagen det -Poff ;) Hehe...Jag tog en tupplur...den visade sig bli väldaans lång,antar jag behövde sova då.  Så det blev inte mycket gjort denna dagen, så kan det gå :) och så blev det. I morgon jobb dag och sen hämta barnbarnet på dagis    Har de så smidigt jag ;)..Ser dagiset från mitt jobb, tar väl 2 minuter dit, max ...kan inte bli bättre :) 

Vad ska jag ägna kvällen åt då ??  Ja det undrar jag med *ler* antagligen landar jag framför tv,men innan dess kryps det ner i ett badet.  Fastän egentligen skulle jag vilja hitta på någe,,e ju ganska så pigg å rastlös efter den långa daten med tuppen .  

Av sus - 1 februari 2011 08:46

Tisdag och februari månad , härligt..då ett de ju daxs för bokrean :) dvs i slutet av månaden alltså..Jag har t.o.m spart undan lite pengar för just de ändamålet:) som den bokmal jag är, så e ju bokrean en riktig höjd punkt i tillvaron *ler.    


 Det var  så lustigt..I går skrev jag ett inlägg om att dte var så svårt att hitta utbud av pojkkläder...Så igår fick jag en katalog från  La redoute..Å så mycket, å så fina pojkkläder det fanns där :) Riktigt skojsigt..Så nu ska det beställas lite fint till mormors lill prins   FAktiskt hittade jag oxå lite till mig själv *ler* ..Hehe..Hör inte till vanligheterna..jag shoppar ju då alltid helldre åt barn och barnbarn 'Skrattar.  Jag är ledig idag -Yees :) Känner att det behövs..just nu på jobbet så "stormar" alla på precis samma gång..Dags formen styr ju, och just nu verkar alla va inne i en "dålig" fas...Så man kan lätt påstå att de är små intensivt på jobbet , blir ju så när man jobbar med "Levande material", med människor allts

å, det är ju deras "mående" som styr ens arbetsdagar så att säga . Nu ska jag äta lite frukost här :)  

Av sus - 31 januari 2011 21:38

Alkoholism drabbar vissa familjer. Sällan bara ett fall. Det är vanligt att någon annan i släkten lider av alkoholism/eller har gjort


Barn till alkoholister löper större risk att utveckla alkoholism än andra barn.

Förmodligen en blandning av ärftlighet,miljö .


Barn till alkoholister tycks gifta sig med en alkoholist Detta fenomen upprepas gång på gång.  

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se