Botten napp å toppen napp

Senaste inläggen

Av sus - 9 februari 2011 08:28

Så sitter jag här då med kaffe muggen å bloggeriet ;) Säger god morgon till er ;)


Friends18.com Orkut MySpace Hi5 Scrap Images

  Ute är det kallt      och halt,igen då ,känns

  onekligen som man

   kan det här nu ;)

  Jag ska inte 

  klaga...

 värre är det för

  våra

  gamlingar med 

  rullatorer,inte lätt 

  att ta sig fram med 

  den i meter höga 

  snö drivor å halka !!

  Gjorde matlåda igår

  kväll..riktigt gott 

  blev de :) om jag 

 får säga det själv ;)

  Wookade kött å grönsaker slog på litecocos mjölk,la i litröd curry pasta, är  ingen curry,utan en "krydd pasta" med lite "Orientalsik" toutch" kan jag tycka, gott som sjutton blev det iallafall:) Så ris till det,så då har jag middag på jobbet ikväll, så då återstår bara att fixa jobb frukost,jag "Jourar" inatt/dvs sover på jobbet !! Jobbar i helgen men är ledig på fredag,så då ska jag vara barnvakt till älskade liam ett par timmar.  

ANNONS
Av sus - 8 februari 2011 14:19

Den här dagen har ägnats åt att bädda ner sig under miljoner täcken, fryser som bara den. Upp för att konstaera att jag e alldeless för frussen, å så bäddar jag ner mig igen. Jag har inte feber,faktiskt så den tanken slog mig,känns märkligt att frysa så här. Nu ska jag ta tag i dagen..här har ju inte blivit nått gjort..Om inte annat så åker jag på att handla, skulle ta ut fläskottletter från frysen och noterar att dom e fr tyskland  Det vägrar jag äta, jag vill ha svenskt kött,gjorde uppenbarligen en miss sist jag handlade.  
  Märkligt..många av oss köper ju kött från utlandet..men sen då..om det skulle uppstå nån form av missförhållanden i djur hållningen i svergie -Så blir de rama skriii...Och ändo köps det kött från utlandet,hur tror man djurhållningen ser ut där då ?? Djuren hanteras i vissa länder så  att det enligt svensk lag vore förbjudet,och ändo köps det utländskt kött .? -Men jag väägrar ;)

ANNONS
Av sus - 8 februari 2011 11:46

Min blogg har ju titeln -Botten Napp och Toppen napp.   När min dotter var liten gick hon i en grupp för barn som har/hade föräldrar som mått dåligt psykiskt. Dessa barn behöver ofta lära sig sätta ord på känslor.Så i början av varje grupp skulle varje barn tala om en bra sak som hänt under veckan = Altså toppen nappet. Sen skulle dom även berätta om nått som inte varit roligt = Botten  nappet. Så uppkom alltså namnet,titeln på min blogg. Hur valde/lr varför valde du den titeln du har på din blogg ???

Av sus - 8 februari 2011 09:28

Sista lediga dagen här, sen e det jobbe dax i möra igen. Var nyss ute på balkongen å rökte Fy,fy, kan konstatera att det blåser, så där läskigt rått. Nu e jag inne i värmen igen ;) å fyller kroppen med koffein.

Vad jag ska fylla denna dagen med,har jag inte klurat ut än ;) Men nått ska jag hitta på ,känns lite lockande att hyra en film,kanske lyxa till de med pizza...återstår att se.

Av sus - 8 februari 2011 08:46

 Barn i missbruks miljöer skapar sig otroliga "känselsprön",dom blir otroligt lyhörda,å kan se snabbt om nån e påverkad el inte.När man lever i den miljön tvingas man bli vuxen alldeless för tidigt,man tar på sig ett vuxenansvar,ett ansvar som är övermäktigt för ett litet barn. Känslor är något om är av en förbjuden karaktär i en missbruksmiljö, därför lär man sig som barn att "svälja sina känslor"/ man stänger av helt enkelt. Barnmisshandel och sexuella övergrepp är betydligt vanligare i missbruksmiljöer än i miljöer där missbruk inte förekommer. Det är en otroligt ansträngande miljö att växa upp i, man är ständigt på sin "vakt",ständigt beredd på den "stora katastrofen". Den här miljön är ju förståss inte idealisk för ett barn att växa upp ...men ändo finns där vissa barn som klarar sig bra trots allt detta,medans somliga andra barn,kan få det väldigt tufft när dom växer upp. Personligen tillhör jag den senare skaran.  

Av sus - 7 februari 2011 22:33

Har roat mig med att "styla" om bloggen lite,släppte in våren här ;) Lite ljusare,lite blommigt, -De andas vår ;)  Jag börjar onekligen bli trött nu,så det blir att avsluta kvällen i söffa med gosiga filten en kopp varn The ..Hehe..På mornar och dagar går jag på kaffe ;) kopp efter kopp, men så här på kvällsingen har kaffe tåren byts ut mot Vanilj the :)

alt

Av sus - 7 februari 2011 21:02

Humör just nu?  Iget att klaga på :)

Kläder just nu? Fleecetröja, mjukisbyxor.

 Musik just nu? Melissa Horn ...Som oftast ;).
Sommarplaner?  Hyra stuga med barbarnet, En sväng till vänninan i Rättvik :)

Hur många kuddar sover du med? Två stycken.

Spelar du nåt instrument? .Nix, tyvärr inte.
  .Morgon eller nattmänniska?  Kvälls människa :) 

Snarkar du?  Jomen visst ;)

Stjärntecken?  Fisk Skostorlek?  39 Längd? 166 cm
Äckligaste insekten/djuret?  Getingar, å åter igen getingar

.Vad vill du jobba som? Presix det jag jobbar med :

 Vad längtar du mest efter just nu?  Värme och barnbarnet.
Brukar du svära mycket? Ja, det hoppar "grodor" rätt ofta ;).
Land du vill besöka? Indien,utan tvekan,  

Vad har du gjort idag?  VArit i centrum.  Slagit in presenter.

Vad ska du göra i morgon?  VA ledig, softa ;).
Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången?  Haha..Tänk om jag e okysst då ;);)

Är du polare med grannarna?  Tyvärr har min fina granne flyttat,men vi umgås än idag.

Vad är det första du gör när du vaknar?  Sätter på kaffet

Är det nåt du absolut inte äter?  Lever och fisk bullar

.Brukar du sola? Ja när det är sol
Tränar du?  Tjat,tjat ;) Nä men jag ska se till å börja me det ;)

Av sus - 7 februari 2011 19:59

Jag har kikat runt på lite inrednings sidor och kan konstatera att de e väldigt "hett" å inne med Chabby chic stil, vitt,lantligt å romantiskt. Jag tycker det är jätte vackert att titta på men inte alls min stil, jag är mera åt det murriga,färgglada hållet.  Nått åt det här hållet..   Men samtidigt inte ;) Mitt hem kommer aldrig bli som i inrednings tidningar/inrednings butiker..skulle jag inte vilja heller. JAg vill ha mitt hem personligt..jag vill att mitt hem ska "andas" mig, man ska se och förstå att de är jag som bor där.    Personlig prägel är jätte viktigt för mig, mitt hem skall vara en del av mig :)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se