Botten napp å toppen napp

Alla inlägg under december 2010

Av sus - 14 december 2010 08:22

Goder morron ;) Kroppen fylls med koffein och så sakta vaknar knoppen   . Inatt har jag sovit gott hela natten, med betoning på hela  ....För dom senaste nätterna har jag sovit jätte hackigt, och vaknat nästan en gång i timmen -Så nu är jag utvilad !!!    På agendan i dag, står julbord på mammas boende, ska bli trevligt, var ju ett tag sen jag träffade min mamms och det beror ju då på att jag inte mått bra , inte haft nån ork att åka dit -Men idag blir det av !!! 

Orkut Christmas Scraps


Nu har det ju gått ett par dygn sedan terror attentatet i stockholm, jag bor ju mitt i den stora staden .....Är jag rädd nu ????  - Nej ,jag är inte rädd , men däremot känner jag obehag av att t.e.x vistas i tunnelbanor,stora köp center och sånt.  Dessutom när man är ute på stadens gator och torg, så kan man riktigt känna av den spännda och laddade stämmningen hos folket . Staden vibrerar av oro !!!  

Av sus - 13 december 2010 21:31

Nu är klockan kväller och så småningom närmare det sig  nanna kudde...Då se ni,,..som ett brev på posten, så gör han så entre här, han sitter retfullt å pickar i min själ -Se god afton Herr Ångest :(  Inte bjöd jag in han ikväll heller...är en fräck än det där...HAn bara "kliver" på när man minst anar , Undrar om han tänker stanna hela natten, eller om han släpper sitt grepp innan det är daxs att krypa i säng.   Blir så "matt" av de här, ångesten dränerar en på all jäkla energi, men jag ska ta det lungt, rikta tankarna mot annat....så blir jag nog kvitt han så småningom.   

Av sus - 13 december 2010 18:46

Så där ja..Då e det klippt ;) Jag tordes klippa mig, har ju vandrat runt i mitt långa hår som bara hängt i cirkus 10 års tid,samma frisyr ..Men nu ni..E jag nyfrissad ;) Speciellt nöjd..Nääh :(  Men så vet jag ju att de är så fort jag klipper av en del på längden, men de duger och jag vänjer mig med tiden  !!!!   


 Idag har jag umgåtts hela dagen tillsamans med min dotter,  

   vi  har haft så myysigt, vi klippte oss båda två, sen blev de lite kikande i affären, sen avnjöt vi en god lunch, sen åkte vi hem till mig och kikade på en video - Jätte trevligt     



Av sus - 13 december 2010 05:47

Goder morgon :)  Vaknade 04:20   Men det var inget skönt uupvaknande, hjärtat skenade,kallsvettig,rastlös, "kastade" ,snurrade och vred på mig, paniken och ångesten hade väckt mig     Insåg att det var ingen ide att ligga kvar,och dras med ännu mer i det där, utan jag klev upp istället , men roligt sätt att vakna på.....-Defenitivt inte     Så nu är jag alltså uppe, men trött som bara den, men ångesten har inte riktigt släppt greppet om mig, så det är ingen ide att försöka gå och lägga sig igen, inte förräns den släppt !!! 



CommentBuddy

Av sus - 12 december 2010 18:22

Gårdagens bomb attetntat mitt i centrala Stockholm, förvånar mig inte det minsta tyvärr :( Det terror attentat som skedde mitt i julruschen i Stockholms City...Är tyvärr nog bara början.  Så trött på att behöva försvara mig med _Nää jag är inte Rasist, är knappast de det handlar om längre, här handlar de om helt andra saker än så.  Det som skrämmer mig är att svergie och svenskarna måste få upp ögonen -Nuu !!!!!  Innan de är försent !!!!!!!   LÄS HÄR .    Å så svar på följd frågan NEJ jag är inte rasist, jag är bara Realist och inser att  invandrings politiken är hel sne,snarare än den enskilde indvandraren.    

Av sus - 12 december 2010 12:21

Det bästa är att veta vad man letar efter innan man början leta efter det.
Källa: Nalle Puh
Det är att göra en god gärning utan att tänka på att det är en god gärning.
Källa: Nalle Puh
Det är bra mycket trevligare att vara två.
En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket.
Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.
Källa: Nalle Puh
   Kom inte för sent till det du vill komma i tid till.
Källa: Nalle Puh
             

Av sus - 12 december 2010 12:08

Goddagens, så här på söndagen :) Här är en fantastisk  vinterdag,solsken,gnistrande vackert -Men kallt !!!  Jag ska strax åka iväg med min vännina och hennes vovvar, en riktig lång prommis står på dagens agenda, -Härligt !!

Sen efter det är så daxs att ta tag i lägenheten , dvs städa och dammsuga, nu bara måste det göras, ingen återvändo ;) När vinter dagar är så här fina, så är det inte alls tokigt, kylan är ju inte skoj men den går ju att klara genom att klä sig ordentligt, så har vi med oss en termos med rykande hett kaffe -Perfekt !!!  Just nu sitter jag å fyller kroppen med risgrynsgröt med kanel, blir varmt å gött

i magen det :)

 

Av sus - 11 december 2010 19:38

  Att ta ett sista farväl av nära och kära är alltid tungt,och gå på begravning är ju alltid känslofyllt. Jag har en begravning att gå på i veckan som kommer, jag tycker de finns de begravningar som är "jobbigare" än andra och det här är en sådan. Förståss är det ju alltid svårt att mista någon, men missförstå mig rätt...Jag tycker ändo det känns lättare på nått vis när personen så att säga har åldern inne, jag menar när små barn/eller tonåringar går bort, så känns det oftast så himla onödigt, dom hade ju hela livet kvar / så mycket mer att uppleva ...Man undrar varför nu, varför redan ?? Sen känns det så orättvist på nåttvis att föräldrar behöver överleva sina egena barn...Det är ju inte menat så.  Jag ska alltså på en sådan extra "tung" begravning...Personen i fråga han endast bli 18 år.  -Vila i frid   

Ovido - Quiz & Flashcards