Botten napp å toppen napp

Alla inlägg under november 2010

Av sus - 17 november 2010 09:48

Här är morgon och ja e helt sluut . Man kan säga att de blev sömnlöst här natten som var...Å jag vred på mig, snurrade runt varv efter varv i bingen, å tankarna i hjärnan gick i högvarv -VA fasen tänker man så bra för när de e daxs å sussa ;)  Å där låg jag då, å slängde ett "ont" öga på klockan mellan varven...hon blev 01:00, så snurrade ja lite till då...Så sneglade jag på klockan igen...nu var den 02:15...Å så där höll det på, kl:04:00 Gav jag uupp  , gick upp och satte mig å glodde på tv ist. Så då ä'ntligen kring  05:00 så slog jag igen mina vackra blå, tankarna hade snurra klaart och jag somnade sött  Zzzzzzz. Så de förståss så är jag ju super, duper tröttis idag. Men, men ....En dusch, en massa, massa med Kaffe, så e här full faart igen sen.  

Av sus - 16 november 2010 22:41

Finns ju en blogg här på bloggeriet....Där personen i fråga skriver öppet om sin otrohets affär....Men hon är inte villig att ta emot åsikter om det hon skriver,,,,Utan då spärras ip adressen. Ett ord....-Patetiskt. Bloggar man om saker så får man räkna med att folk läser, komenterar och även tycker å tänker. JAg lägger ingen värdering...Dom kan få "vänstra" bäst dom vill...HAr jag inte ett dugg med å göra .....Däremot så är det osmakligt att "Tvätta sin egen skitiga byk" så där offentligt. -Herregud, är inget privat å "Heligt" längre ??    

Av sus - 16 november 2010 19:48

 Här  är ikväll en "låg" kväll, med många tankar. En återkommande tanke är ju varför, varför ?? Förvisso vet jag om anledningen till självmordet men iaf faan, faan -Varför ?? Unga människa , å i mina ögon "bara" barnet 18 år, det är så fruktansvärt och så overkligt på nått vis, jag kommer aldrig nånsin kunna "förstå". Mitt hjärta "gråter" när jag tänker på föräldern , jag känner sån förtvivlan , och inget kan jag göra, inte just nu iaf, personen i fråga måste först komma ur den akuta chocken.  

Av sus - 16 november 2010 08:59

"Mer läkemedel behövs mot missbruk"

Publicerat: kl 06:34, Ekot

Mer medicinering behövs för att få fler av landets alkohol- och narkotikamissbrukare att sluta missbruka. Det anser regeringens särskilda utredare Gerhard Larsson.

Han pekar på att mer än en halv miljon människor i Sverige missbrukar alkohol och 30 000 har ett tungt narkotikamissbruk och säger till Dagens Nyheter att användningen av medicinerna Metadon, Subutex och Naltrexon behöver avdramatiseras.

Gerhard Larsson ifrågasätter också att enbart specialistläkare får förskriva preparaten. De är få och finns sällan utanför storstadsområdena.

Läste detta och började fundera en del.........Är det verkligen så där enkelt...Ett piller så vips så är missbrukaren inte missbrukare längre ?? Sen då...Allt det andra, levnadssättet, kanske hemlösheten,umgänget, den sargade själen...VAd görs åt det då ?? Med medecinen så vart ju missbrukaren av med det kemiska beroendet iofs, men allt de andra runt i kring då, som är minst lika viktigt..Missförstå mig rätt nu...Att bli fri drogen, det kemiska beroendet är ju det "enkla," men bara för att man tar bort drogen, så slutar ju inte en person upp med att ha sin missbruksmentalitet -Så enkelt är det tyvärr inte !!! Så visst medeciner ialla ära, men det behövs ju så mkt, mkt andra resurser oxå, är samhället villiga att ställa upp  med de oxå ??? Eller tycker man att ge den däringa medecinpåsen -Då har man gjort sitt -Och sen är problemet löst !? Vad tycker du ???  

Av sus - 16 november 2010 08:33

Klaant ..Vem ? Hehe..jo jag of course ;) Skrev ett inlägg då fingrarna började leva sitt egena liv över tangenterna ...Vete sjuttsingen ..Men hela inlägget -Puts väck bara ;) Så då är det bara och skriva ett nytt nu då !!

Jag har min lediga dag idag, inte helt fel , så nu håller jag på i tvättstugan så tvättkorgen blir tom så jag har plats å fylle på den igen :) Så nu tar jag mig en paus här med bloggen och    Koffein är ju ett måste på morgonen.  Idag skulle dotra ta och komma förbi här hos mig, så då blir det till och bjuda på lunch. Färsk pasta , fläskfile i ostsås -Tror jag kan passa unga damen.  Nu ringde min äggklocka här..Så då e maskinerna i tvättis klara. 

Vill du ha fler besökare till din blogg ??? Här !!

Av sus - 15 november 2010 22:00

Nu sätter jag punkt för den här dagen , känns som de är daxs å förflytta kroppen ner i lopplådan   Hehe...Å inga sånna aktiviteter utan bara sömn, sömn  Zzzzzz. Hehe..Där fick jag fart på er fantasi va ;) Ni ska inte skena iväg så fasligt *skrattar.   Å sånna aktiviteter kan man ju hålla sig mä på en massa andra ställen än i Lopplådan ;) ...HAr jag hört bör tillläggas *asg* .  Haha...Värst så de spårade här, jag spårade ur totalt ;) -Övertrött kan man lätt påstå.    Go natt

 

Av sus - 15 november 2010 21:34

Öka trafiken till din blogg ;) . Enkelt !! Å det funkar:) Testa.

Mer besökare  - Nu !!!!

Av sus - 15 november 2010 17:48

Mitt liv har varit kantat av uppförsbackar mycket sorg och tårar. Det har varit slitsamt mellan varven. Det som alltid har fått mig att "orka" lite till/ Kämpa ännu mer...Det är kärleken för min Dotter,min älsakde dotter som har tillfört mitt liv så oändligt mycket med glädje. Nu har hon dessutom fått barn och mitt liv har än en gång berikats med en härlig liten människa.

Jag tackar min dotter som bara genom att finnas gett mig orken, viljan att kunna och orka komma vidare. TAckar henne för den otroliga kärlek jag känner i mitt hjärta.  

Skapa flashcards