Botten napp å toppen napp

Alla inlägg under november 2010

Av sus - 29 november 2010 11:14

Jag har presix bestigit mitt peronliga "kebinekase" ;) Har lyckats sparka igång mig själv här, bara att ta sig in i duschen var rena bergsbestigningen idag , kan va så när man e "låg", minsta lilla banala sak blir en stor utmaning. Just, där befinner jag mig just nu, hela dagen är en ända stor utmaning , men, men..Tack vare min envishet så vet jag att jag tar mig igenom även detta ;) Jag har ju blivit prövad mer än en gång *glimten i ögat*.  Min dator e lite kinkig..Den hänger sig mest hela tiden, vilket är irriterande när man försöker få till ett inlägg, daxs å rensa upp i hårddisken antar jag. Men det får bli senare det, för nu är här utgångs daxs.

 

Av sus - 29 november 2010 10:28

Ny dag, ny vecka och nu jädrans går det fort till julen.  Dom flest av oss advents pysslade nog i går , upp med stakar i fönster och på bord.    Här är inte pyntat..Jag är nämligen inne i ett "lågtryck" orken å lusten är lång gone..Känner mig som en urvriden disktrasa eller nått, men som sagt en ny dag - Å jag tar i med nya tag :)

Jag har kämpat på i uppförsbacke ett bra tag nu, å nu kasar jag bara neråt , ett steg för varje steg jag tar uppåt -Det går trögt i backen med andra ord -Men idag, tar jag iallafall två steg framåt och bara ett bakåt -Så de är ju ett framstaeg det !!


Å se nu var det färdigt gnällt ;)  Nu ska den här kroppen transporteras ner i badet för att sne tryckas in i kläder, och sen är det utgång som gäller här -Inget piggar upp så, som lite friisk luft. 

Av sus - 27 november 2010 18:32

Har tryckt på verenda knapp. Har bytt batterier, svurit långa ramsor...Men inte sjutton funkar dvd kontrollen för de inte :(  Va nere och hyrde 2 filmer som jag tänkte skulle få förgylla min kväll -Men tjii fick jag. 

Jag hyrde :   Up in the air med George Clooney och Rember Me, med Lena olin.

Om dom filmerna va bra får jag inte reda på..Inte ikväll iaf . Gissa om det är irriterande.    Så det får ällan bli en hederlig tv kväll istället då.

Av sus - 27 november 2010 15:25

Små barn,stora barn, vuxna barn -det spelar ingen roll. Det är alltid lika jobbigt och smärtsamnt att bråka med den/dom man har sig närmast , å det är ju sina barn det.    Jag får så himla dåligt samvete när dottern å jag hamnar i trubbel, de är aldrig skoj.  Usch, det gör faktiskt ont i hjärte roten.  Visst uppstår det turbulens ibland i relationen mellan barn och föräldrar, det är nog oundvikligt. Men vi har hamnat i en dålig trall, där konflikterna avlöser varann, och det tär nå fruktansvärt.  I alla dessa handböcker om att ha barn, missade dom att i en ända av böckerna ta upp det faktum att -Bli förälder, de innebär att stå pall för allt, å agera "slagpåse" än när det behövs * Glimten i ögat*.    Hur angenämnt det än är att ha barn, och det är det Angenämnt alltså, men det är oxå ett j.kla slit mellan varven.

Av sus - 25 november 2010 09:52

Nu ligger det bra mycket med snö ut..Det innebär att då e buss å pendeltågs kaoset ett faktum *suckar högt* . Jag undrar jag hur något som återkommer varje år, kan utbringa sånt kaos, år efter år

Varför är lokaltrafiken och bilisten lika    


oförberedda varje år när snön och kylan kommer ....Snö och vinter är ju knappast ett ett nytt fenomen i svergie .......

Om ett par timmar är här daxs att ge sig iväg till jobbet, ut i lokaltrafik kaoset med andra ord ;)

I morron är det bidrags daxs *fnissar* Löning då alltså , som vanligt så har räkningarna tornats upp som ett berg...Spännande och se vad som blir över till en annan då . Jag är faktiskt i trängande behov av ett par nya vinter stövlar....Så en hoppas det blir en slant över för de inköpet.

  





 

Av sus - 25 november 2010 09:19

Jag dricker inte alkohol så ofta, men är för den sakens skull ingen "moralkärring", att andra dricker är helt okej för mig, visst dricker jag nån gång ibland..men det är absolut ingen hög prioritering.  Som sagt att andra dricker är okej med mig. Så länge det dricks på ett socialt snarare än på ett asocialt sätt.

Det kommer en väninna till mig i morron, hon börjar å slutar alla sina meningar med vin *ler..Nädå...Men törstig det är hon, vin är ett måste i hennes vardag.  Ett samtal med henne i morse lät så här....-Vad skoj då kan vi dricka vin i morgon kväll. -Vad dricker du för vin ? -Nä jag vill inte gå på bio en fredag (? ) kväll...Då vill jag dricka vin.......Det här däremot är jobbigt, att dricka tillsamans med någon som skapat sig ett missbruk, det blir lixsom så "sulligt", sluddrigt, och fyllesvamligt på nått vis. Men som sagt, människor som klarar av att dricka på ett socialt sätt , det är nått helt annat det.

- Förbannade Alkohol, som är sådant gift !!!

Av sus - 24 november 2010 22:17

Bloggare som sticker ut och törs provocera -Det gillar jag, med det lilla tilläget om det är provocerande på rätt vis då förståss........ Finns faktiskt en hel del bloggar som provocerar fast med en jädrans negativ klang / provocerar lixsom på fel vis, då är de däremot inte någet positivt med det.

Sen finns det ju också dom som bloggar och gillar komentarer, men vill inte gärna höra andras åsikter...Hur går det ihop, undrar jag då.  Alltså bloggar man d.v.s skriver och kanske dessutom om något som berör och kanske t.o.m upprör den som läser....men man är inte villig att" lyssna "på andras åsikter....Det är väl lite det bloggandet handlar om att faktiskt få respons på det man skriver, om än det kanske inte alltid stämmer överens med ens egena åsikter.

Av sus - 24 november 2010 19:08

Skulle ner lite snabbt å handla här, passade på att ta med mig soporna. -Kastar soporna och upptäcker att även vantarna åkte me ;) Skrattar lite, ja, ja sånt händer. Fortsätter ner till affärn, väl tillbaka så  vid porten stoppar jag händerna i fickan för å plocka upp nycklarna ..Gaahhhh !!!   Shiit, inga nyklar . :( Jahapp, så då var jag utlåst, Blev sittandes i porten i  dryga timmen innan extra nycklarna kom.  Så äntligen kom jag in -Home sweet home, vid det här laget var jag bra hungrig, så jag sätter igång och lagar mat   Glömmer bort falafelerna i stekpannan , eldade fasen nästan upp både käket å stekpannan   Haha...ibland blir jag såå less på att vara jag ;) Så idag lägger jag absolut in skilsmässa från mig själv ;)   Haha...Känns som det blir bäst att jag inte gör så mycket mer idag..Allt blir ju så hel galet just idag .

    

Ovido - Quiz & Flashcards