Botten napp å toppen napp

Alla inlägg under augusti 2010

Av sus - 8 augusti 2010 10:29

 

 

När jag var ung ...eller yngre rättare sagt :) Blev det många å långa kvällar på krogen, en del hel vilda/en del mindre roliga. Kvällar med mycket i glasen , ibland t.o.m lite för mycket...En hel del flörtande,en å annan som blev bjuden på en "Kopp The"       //

Been there...Done that.....................

 Så gårdags kvällen tillbringade jag hemma hos min dotter ,tillsamans med deras grannar....En kväll på balkongen,infravärmen på,sterain ljus som sken, alltid favvo musik ur högtalarna. Många glada skratt, god mat,väl fyllda glas.....Lite roliga spel.....Men framför allt en hel, super duper, trevlig å mysig kväll.   Numera föredrar jag absolut detta , framför krog svängen.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

Av sus - 7 augusti 2010 12:09

Känner du mig?

Jag är den störste brottslingen i historien.
Jag har dödat flera människor, än som fallit i alla krig i hela världen.
Jag har gjort människor till vrak.
Jag har förvandlat förhoppningsfull ungdom till hopplösa samhällsparasiter.
Jag har förstört de svaga och krossat de starka.
Jag har fört oräkneliga miljoner in på dåliga vägar.
Jag har gjort visa män till dårar.
Jag har lagt ut snaror för den oskyldige.
Den förtvivlade, fattiga hustrun känner mig.
De hungriga barnen känner mig.
De föräldrar vars hår grånat i sorg över barnen känner mig.
Jag har ruinerat miljoner och ska försöka ruinera många miljoner till.

Mitt namn är Kung Alkohol!

Av sus - 7 augusti 2010 10:58

Goder morgon säger jag till alla och önskar denna nya dag med nya möjligheter -Välkommen    //  Ikväll spelar winnerbäck i stockholm,men tyvärr missar jag det i år .....Men det blir fler gånger. Winnerbäck gör fantastiska låtar, tycker han är en stor poet, han påmminner något om en ung Lundell. Winnerbäck släppte sitt senaste album i september...plattan -Tänk om jag ångrar mig och ångrar mig igen.....Tycker plattan är kanon,som jag tycker om dte mesta han gör . -Lyssna å njuat !!!!!!&hl=sv_SE&fs=1&">

Av sus - 6 augusti 2010 21:54

Ännu en semester dag är till ände. En semester dag då jag varit "Turist" i min egen stad. Jag förundras över hur underbart vacker vår huvudstad är , speciellt sommar tid. Har vandrat utmed norrmälarstrand, genom gamla stan, förbi slussen och upp på söders höjder.  Upp på fjällgatan, som har en vidunderlig utsikt över staden.


HÄr slog vi oss ner för en fika/ Utsikten är  otrolig :)  

Av sus - 6 augusti 2010 11:00

Ny blogg...Nya funderingar.....På hur saker fungerar....Vill man vara helt anonym, inte synas alls när man bloggar ??? Haha....skulle inte tro det.  Därför är jag lite irriterad över att mina publicerade inlägg inte syns, på framsidan....Under sneaste inläggen ??? Hmmmmmm    

Av sus - 6 augusti 2010 10:23

Man kan skylla allt på sin "svåra" barndom, på sin "elaka" pappa,eller på sin "störda" mamma. Man kan leva ett helt liv med att gräva ner sig i det som varit .Man kan bedöva sin smärta med allehanda preparat,alkohol och droger.     Eller så kan man: 

 

Acceptera det som varit. Göra det bästa av situationen. Gå vidare i livet.  JAg tycker att man är skyldig sig själv att skapa sig ett "Drägligt" vuxen liv, trots om man har en "barndom" som "skaver".  Alla är värda att leva ett liv, snarare än att vinan ett "krig".   

Av sus - 5 augusti 2010 21:31

Ny här / ny blogg. Noterar att mina inlägg ej syns på första sidan , som senaste inlägg....? ...Hmmm...Wonder why

Av sus - 5 augusti 2010 21:08

Oförstörda, glada,lyckliga med en enorm nyfikenhet på livet...Allt är spännade ,allt är nytt, varje sekund är ett äventyr .............. -En reflektion över små barn.  

Skapa flashcards