Botten napp å toppen napp

Alla inlägg under augusti 2010

Av sus - 27 augusti 2010 07:40

   Fredag å jag e ledig idag, men sen jobbar jag resten av 

                                      helgen , så den här dagen ska jag njuuta av -Fullt ut !!!


Denna fredag bjuder på lite schopping och luncha i stan med dottern å barnbarnet !!

Men först ska jag ta å fixa räkningarna, skönt å ha de gjort, så ser jag oxå om de blir

några slantar över till min schopping runda . Haha...kanske man får nöja sig med fönster schopping *skrattar*  -Känns ju onekligen ibland som man inte gör annat än betalar räkningar med löningen. //  Nu ni är jag heligt less på den där "Någon". Någon är det "väsen" som roar sig med att flytta runt här på mina grejjor. Hängde min huvtröjja snyggt å prydligt i hallen igår - Men inte fasiken hängde den där inte -Den låg på sängen ???   -Ni ser...Vem hade lagt den där -Inte jag, klart jag minns var jag gör av grejjorna  .  Skulle då ta en cigg på balkongen, därute ligger alltid mitt cigg paket   -Alltid !!!    Så jag begriper inte varför jag fick rusa runt å söka efter dom ???       För att sen hitta dom i köket ??   Den här Någon gör att min största "hobby" är att "snurra" runt å leta efter prylar.  -Jag letar å letar, å aldrig är grejjorna där jag la dom ?????    

Av sus - 26 augusti 2010 23:21

Val debatten är i full gång, på varje gatan ,på varje torg.

Min mamma lärde mig..... - Att de är fullt att ljuga.....Hmmm, undra varför jag gjorde den "kopplingen"      

                                        

Av sus - 26 augusti 2010 17:58

 * Man häktad för mord / * Våldtäkts man tog sig in genom öppet fönster * Kyrko gård fick gravar vandaliserade.....Detta är några av rubrikerna i min tidning om lokala nyheter i mitt område...-Haha...Å ja törs frtf sova tryggt om nätterna . Jag slås av tanken vad som "hänt" med folkets  "moral", och det känns lite som om folks spärrar släppts mer å mer, har människor blitt "galnare" än förr ???  Känns lite som om svergie delvis byggt upp ett samhälle där klimatet e så tufft så vissa människor inte "pallar" trycket, de är trots allt en tuff "värld" vi lever i., och är man inte "rustad" på rätt sätt.....så kanske trycket blir förstort och då "släpper" man på spärrarna. Riktigt så enkel spårigt och "lätt" är de förståss inte -Men jag tror nog abolut att "klimatet" i samhället är en bidragande orsak.   -Kanske börjar bli daxs å flytt te landsbyggden *skrattar*   Skämt å sido men klimatet i stockholm har blivit ruskigt kallt å rått.  

Av sus - 25 augusti 2010 19:00

Ska de va så svårt då....-I dag har de regnat  , kan man lätt påstå..Fullkomligt öst ner.  Tygskor...Dyng sura fötter, när ska jag hajja, att dom inte stoppar för regn ?? Huvvtröjjan gick å vrida ur, varv efter varv.... Haha...Tro mig ja blir lika förvånad varje gång.  Tänk va att de ska vara sånt omöjligt projekt att införskaffa gummistövlar å en regnjacka. Imorron löning = Då jäklars blir de gummistövlar köpta, tänk va ja kankse ska slå på stort å trycka in mina 39:or i ett par Blommiga , eller varför inte ett par stövlar me döskallar på ???  Haha.....-Den som lever får se :)

Av sus - 25 augusti 2010 11:27

  Va  vad hade jag varit Behjälpt av som barn ??  Jag tänker...kommer fram till att de viktigaste hade nog varit att -Någon berättat för mig om alkoholism, att man hemma hade "Talat sanning om problemet."   Allt negativt går att vända till positivt...bara man vet hur !!!   Min önskan är att den icke missbrukande föräldern slutar att förneka problemet...Det är alltid lättare för barn att klara av det som är "känt" än att deala med en hemlighet !!!  Få ditt /dina barn att verkligen, på riktigt förstå att alkoholism är aldrig någonting som någon annan människa kan föråsaka.....-Tro mig.....Som barn tar man annars väldigt lätt på sig skulden.

Av sus - 25 augusti 2010 09:39

 Min hjärna jobbar på att vakna, och till hjälp har den ex antal koppar med kaffe 

 -  Goder morron :)   Trotsade mitt förstånd i morse och satte på nyheterna på

  tv...Men stängde snabbt av igen....Känns inte som någe mega positivt sätt att starta dagen med allt "eländes" elander. Istället laddade jag steron med 

Winnerbäck betydligt mer upppiggande :) Så nu sitter jag här muntert och trallar  me i refrängerna .   Nu är min dotter på väg till läkaren för att göra ctg på sin 

   son , hoppas,hoppas allt går bra, och att de inte visar nå konstigheter.  Mina tankar

 är med dom hela dagen idag     


Av sus - 24 augusti 2010 18:34

            


Jag skriver här en del om hur det var att växa upp i ett missbruks hem,och oxå om att ha levt i en kärleks relation med en missbrukare.  Varför skriver jag om det här ?? En av anledningarna är att jag tror att de behövs. Tror även man kan hitta styrka i att förstå att man inte är ensam om att ha haft/eller har de så.   Jag skriver inte för att nån ska tycka synd om mig -De vill jag inte  -Vill inte gå in i en offer roll. Att hålla på att leva i det förgågna , å hålla på att kasta skuld på sina föräldrar -Gör bara att man kör fast !!!!   Och det blir ett sätt att smita från sitt eget betende.   Istället ska man koncentrera sig på sitt eget förhållningsätt och det går bäst om man lever här och nu.   Jag har idag "tillfrisknat" jag har skapat mig ett bra vuxen liv, jag tar ansvar för mina egena handlingar och känslor , och lägger inte över ansvaret på nån annan. Så där är ännu en anledning till att jag skriver om detta...  Föra att visa på att.....-   Det är fullt möjligt att få ett bra vuxen liv !!!!!

Av sus - 24 augusti 2010 15:22

   Mina hemförhållanden som barn var smått vansinniga , men för mig var det de "normala", jag hade ingen annan referens ram.  Jag vandrade ofta runt med känslan av att ena dagen vara ett älskat barn, för att den andra dagen vara "osynlig". Detta har gjort att jag skapat mig en rädsla för att bli övergiven. Rädslan för att bli övergiven tillsamans med min referens ram för hur nära relationer såg ut, gjorde att jag lätt hamnade i osunda kärleks relationer -= För för mig var det så bekant och så igen kännande.  Rädslan för att bli övergiven har oxå gjort att jag stått ur, kämpat och stått ut i relationer som jag för mitt eget bästa skulle brytit upp ifrån för länge sen.  Kaos och den förvirring som desstruktiva relationer skapar, gav mig trots allt en "trygghet", kaoset var ju något jag var så van vid, och det man vant sig vid skapar ju mest som oftast viss form av trygghet. -Detta är en av det konsekvenser som (kan) uppstår för ett barn som växer upp i en missbruks miljö.

Ovido - Quiz & Flashcards